ΗΣΥΧΕΣ ΝΥΧΤΕΣ


Μετάφραση: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΗΣ
ISBN: 978-960-304-009-5
Σχήμα: 14x21
Βάρος: 460γρ
Σελίδες: 120
Βιβλιοδεσία: ΔΕΜΕΝΟ
Έκδοση:
Ηλικία:

Αυτό το πληροφοριακό και διασκεδαστικό βιβλίο γράφτηκε, για να βοηθήσει τόσο τους νέους, όσο και τους πεπειραμένους γονείς στην προσπάθειά τους να έχουν όσο το δυνατόν πιο ήσυχες νύχτες. Παρόλο που δεν υπάρχουν μαγικές απαντήσεις σε αυτό το θέμα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε και ένα από αυτά ίσως να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο στη δική σας περίπτωση.

Οι «Ήσυχες Νύχτες» καλύπτουν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο και περιλαμβάνουν συμβουλές για όλα τα θέματα, από τους ήχους που ηρεμούν τα μωρά μέχρι το τάισμα, τους εφιάλτες, το κλάμα και την ασφάλεια που θέλει να νιώθει ένα μωρό.

Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου ασχολείται με τα νεογέννητα και τα πολύ μικρά μωρά, αλλά η Τζέιν έχει αφιερώσει και ένα μέρος στα μεγαλύτερα μωρά και στα νήπια, με μερικές συμβουλές για την «επανεκπαίδευση» τους που μπορεί να είναι απαραίτητη, αν έχετε προβλήματα τα βράδια.

Ελπίδα της Τζέιν είναι να βοηθήσει και άλλους γονείς προσφέροντας τα οφέλη της εμπειρίας που έχει αποκτήσει από το μεγάλωμα τριών παιδιών.