ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Μετάφραση: ΕΥΗ ΚΑΪΛΑ
ISBN: 978-960-304-011-8
Σχήμα: 17x25
Βάρος: 1400γρ
Σελίδες: 560
Βιβλιοδεσία: ΔΕΜΕΝΟ
Έκδοση:
Ηλικία:

Το Μεγάλο Βιβλίο της Γυναίκας είναι ένα βιβλίο χωρίς προηγούμενο. Επιδιώκει να εξηγήσει με σαφήνεια σε όλες τις γυναίκες τον εσωτερικό τους κόσμο, ώστε να αποκτήσουν πλήρη γνώση του σώματός τους.

Παιδική ηλικία, προεφηβική ηλικιά, εφηβεία, ενηλικίωση, μητρότητα: σε κάθε φάση της ζωής αναδύονται νέα προβλήματα, νέες ανησυχίες, νέα ερωτηματικά. Το βιβλίο αυτό προσφέρει σε όλα απαντήσεις με μία σύγχρονη οπτική. Η γυναικολογία του μικρού κοριτσιού (η οποία περιγράφεται για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους βιβλίο), η σεξουαλικότητα της έφηβης, που είναι κιόλας γυναίκα, η στειρότητα και οι πρόσφατες μορφές αντιμετώπισής της, η εμμηνόπαυση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από αυτήν, είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα θέματα τα οποία εξετάζονται στο βιβλίο αυτό.

Έτσι κάθε γυναίκα, όποιας ηλικίας και αν είναι, θα βρει στο βιβλίο αυτό πληροφορίες σχετικές με τις έγνοιες και τα προβλήματά της.

Ένα ευχάριστο βιβλίο που πραγματεύεται ταυτόχρονα ζητήματα υγιεινής, στοιχειώδους φροντίδας, καθημερινές πρακτικές. Βιβλίο γυναικών, μιλά εμπιστευτικά για τον έρωτα, τους κανόνες, την ευημερία και τη δυστυχία.

Το Μεγάλο Βιβλίο της Γυναίκας είναι ένας εκλαϊκευμένος ιατρικός οδηγός. Δεν υποκαθιστά το γιατρό, αλλά, με τις πληροφορίες του παρέχει, ενισχύει και συμπληρώνει το ρόλο του. Οι συγγραφείς υιοθέτησαν ένα ξεκάθαρο ύφος, μερικές φορές διασκεδαστικό αλλά πάντα χωρίς σεμνοτυφίες. Οι απεικονίσεις και τα σκίτσα συνοδεύουν την επιστημονική αυστηρότητα του κειμένου και διαχέουν χιούμορ και τρυφερότητα στο βιβλίο αυτό, που είναι ένας ύμνος στη γυναικεία φύση.

 

Σύγχρονη Επιστίμη

Εμείς και το Σώμα μας

Συγγραφέας

LEPAGE CLAUDIE & PAGÈS FANCHON

Εκδότης

Εκδόσεις Βασιλείου

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές.

Γίνετε ο/η πρώτος/η που θα κάνετε κριτική για το "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *